Vintage Wooninrichting: leef in stijl

 

Paradijs voor tweedehands design in Antwerpen

Zoekt u dé vintage tafel die uw eetkamer helemaal af maakt? Wilt u geen namaak, maar écht design? Of gaat u graag op schattenjacht voor een nieuwe aanwinst in uw interieur?

 

Het paradijs voor vintage meubelen ligt in Antwerpen. In de toonzaal van Vintage Woonrichting vindt u 400 m² kwaliteitsdesign van 1950 tot 1980 voor de slimme én stijlvolle inrichting van uw woning. Van kast tot tafel. Van lamp tot zetel. Vintage Wooninrichting heeft de mooiste stukken in de beste kwaliteit.

 

 

Vintage meubelen voor scherpe prijzen

U wilt niet te veel betalen, maar u wilt ook niet … te weinig krijgen. Bij Vintage Wooninrichting vindt u alleen écht design. Wij staan garant voor de kwaliteit en authenticiteit van al onze meubelen. Dat is al jarenlang onze passie en ons vak! En dat alles haalt u binnen tegen voordelige prijzen.

 

Juist tarief voor uw inboedel

Gaat u verhuizen, vernieuwt u uw interieur of ruimt u de woning van een familielid op? Bel Vintage Wooninrichting. Wij komen bij u langs en geven u professioneel advies over de waarde van uw hele inboedel. Uw meubelen, boeken, tapijten en andere voorwerpen krijgen een mooie nieuwe bestemming en u krijgt een verrassend faire prijs!

 

Vintage voor uw interieur? Kom op schattenjacht bij Vintage Wooninrichting!